Mi smo distributer biomedicinskih proizvoda i pružalac konsultantskih usluga. SCC-Lab je prisutan u srednjoj i istočnoj Evropi i sada otvaramo svoju prvu podružnicu u Srbiji.

 

Verujemo u dobru nauku, kreativne ljude i pametna i inovativna rešenja. Takođe, verujemo u dve paradigme: „Bench to Business“ i „Mind to Market“.

 

Postoje brojni primeri kako su otkrića laboratorija postala pravi proizvodi koji menjaju igru. Donosimo neke od ovih priča o uspehu u Srbiju, koje ćete pronaći u našem portfelju.

 

Mi smo dvojezični u nauci i poslovanju i posvećeni smo unapređenju razmene inovativnih tehnologija između Azije i Evrope.

Naš cilj je da predstavljamo male i srednje evropske biotehničke kompanije u Srbiji i da olakšamo lokalnim biotehnološkim startapovima pristup evropskim tržištima. Specijalizovani smo za nove biomedicinske R&D proizvode i rešenja.

 

SCC-Lab ceni vreme i budžete naših kupaca i cilj nam je da tehnologiju za uštedu vremena postižemo po konkurentnim cenama.

 

Zalažemo se da ispunimo opšte istraživačke potrebe kao i da pružimo rešenja za specijalizovane tehnike. Naš cilj je da izgradimo dugoročne odnose sa našim kupcima i pružimo sveobuhvatnu uslugu na jednom mestu.

 

SCC-Lab su osnovali naučnici. Uvek možete razgovarati s nama - znamo izazove istraživačkog rada.​

SCC-LAB